Lämmitysöljyt nopeasti ja edullisesti kotiisi!

Uutiset ja yhteistyökumppanit


TEBOIL LÄMMITYSÖLJY KOTITALOUKSILLE

 Teboil logo

Teboil toimittaa kotitalouksille lämmitysöljyn luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Teboil Kotilämpöpalvelu on kotitalouksille räätälöity monipuolinen ja turvallinen kokonaispalvelu.

Teboilin kevytpolttoöljyt Motor/Lämmitys ja Motor/Lämmitys Activ tuottavat tasaisen lämmön, minkä ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, joten jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittavatkin Teboilin kevytpolttoöljyjä. Kattava varasto- ja jakeluverkostomme varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen.

TEBOIL MOTOR/LÄMMITYS ACTIV

Teboil Motor/Lämmitys Activ on erityisesti lämmityskäyttöön tarkoitettu korkealaatuinen kevyt polttoöljy. Se sisältää tehokkaan palamiskatalyytin, joka aktiivisesti parantaa palamista ja vähentää merkittävästi noen muodostumista kattilassa.

Teboil Motor/Lämmitys Activ palaa täydellisemmin kuin tavalliset lämmitysöljyt. Parempi palaminen ja puhtaampi kattila tuottavat yhdessä enemmän energiaa lämmitykseen, mikä säästää öljynkulutuksessa. Pidempään puhtaana pysyvä laitteisto taas pienentää huollon tarvetta.

Kesälaatu soveltuu lämmityskäyttöön ympäri vuoden, kun säiliö on sijoitettu lämpimään sisätilaan ja useimmiten, kun säiliö on maan alla niin, että öljyn alin varastointilämpötila ei laske alle tyypillisen samepisteen eli - 6°C.

Tutkitusti vähemmän nokea

VTT teki useita eri palamiskokeita, joissa tutkittiin mm. nokilukua ja savukaasujen lämpötilaa. Teboil Motor/Lämmitys Activin nokiluku pysyi tasaisen alhaisena, vaikka käyttötunnit kasvoivat. Nokiluku oli alle puolet tutkimuksessa käytettyyn tavalliseen polttoöljyyn verrattuna. Nokiluvun alhainen taso ja savukaasujen lämpötilan vähäinen nousu tarkoittavat, että öljy palaa puhtaasti. Kattilaan ei muodostu ylimääräistä nokikerrosta. Tulokset perustuvat VTT:n raporttiin nro PRO521/02.

Monen edun lämmitysöljy

  • Palaa puhtaasti eli nokea syntyy vähemmän.
  • Tuottaa enemmän lämpöä.
  • Minimoi kattilan puhdistustarpeen.
  • Helpottaa kattilan puhdistusta.
  • Sisältää erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet.
  • Säästää öljynkulutuksessa ja laitteiston huoltokustannuksissa.

Nuohousalan Keskusliitto ja sen jäsennuohoojat suosittavat puhtaasti palavaa Teboil Motor/Lämmitys Activ -kevytpolttoöljyä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEO energiaa logo

KOKOAMME SUOMALAISURHEILIJOIDEN ENERGIAA-TIIMIN – HAE MUKAAN!

”Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO, haluaa auttaa suomalaisia urheilijoita kohti tavoitteitaan. ENERGIAA-tiimiin valitaan eri urheilulajien lahjakkuuksia ympäri Suomen. Kaikki ENERGIAA-urheilijat jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.
Pieni ja pippurinen Suomi haluaa edelleen menestyä kansainvälisesti urheilukentillä. Se vaatii yrittäjähenkeä, paikallista voimaa ja kykyä uusiutua muuttuvan maailman vaatimusten mukaisesti. Sitä samaa tekee myös SEO – kotimainen, paikallinen, yrittäjävetoinen, uusiutuva.”

Paras Huuto.fi logo