Vertaa Teboilin ja SEO:n öljyjen hintoja. Samalla teet ekoteon. Istutamme jokaisesta lämmitysöljyn tilauksesta havupuun. Tilaa siis lämmitysöljy Kotimaan Lämpö Oy:ltä helposti tästä!

SEO:n lämmitysöljyn voit maksaa myös erissä.

2 erää päivän hinta +3 senttiä/L ja 3 erää päivän hinta + 4,5 senttiä/L

Kirjoita “Lisätietoja” kohtaan kuinka monessa erässä tahdot maksaa Teboilin lämmitysöljytilauksen, kiitos.

Teboilin lämmitysöljyn voit maksaa myös erissä.

2 erää päivän hinta + 1 sentti/L, 3 erää päivän hinta + 1,25 senttiä/L, 4 erää päivän hinta + 1,5 senttiä/L, 5 erää päivän hinta + 2 senttiä/L

Kirjoita “Lisätietoja” kohtaan kuinka monessa erässä tahdot maksaa Teboilin lämmitysöljytilauksen, kiitos.

Teboil lämmitysöljy

Tilaa lämmitysöljy ja polttoöljy helposti netistä

Sivustomme tarjoaman vertailun ansiosta lämmitysöljyn tilaus netistä onnistuu helposti ja nopeasti. Tarjoamamme palvelu esittää sinulle selkeän kokonaishinnan, jonka jälkeen voit tehdä tilauksen esimerkiksi silloin kun lämmitysöljyn hinta on normaalia edullisempi.

Toimitukset tapahtuvat nopeasti ja vaivattomasti. Toimitusaika on tavallisesti 1-7 vuorokautta riippuen mihin toimitetaan ja kuinka ruuhkainen ajankohta toimituksissa on. Polttoöljyn tilaus kannattaakin ajoittaa alkusyksyyn tai jopa kesälle, koska hinnat ovat usein edullisemmat kuin talvella ja toimituksissa ei ole ruuhkaa. Normaalisti toimitukseen menee 2-4 arkipäivää. Ammattitaitoiset kuljettajat tuovat polttoöljyn kotiisi ja täyttävät tankin sovitulla tavalla.

Voit kuitenkin maksaa osissa, vaikka kerran kuukaudessa. Yhteistyökumppanimme Teboil ja SEO vahvistavat tilaamisen yhteydessä maksuajat ja maksuajan tarkat kustannukset. Lämpö-öljyt toimitetaan kaikkialle Suomeen ja aina lähimmästä varastosta kustannusten säästämiseksi. Postinumeron perusteella hintoihin on lisätty kuljetusmaksu, joka perustuu öljyvaraston ja kohteen välimatkaan. Vertailumme avulla voit katsoa hinnat eri paikkakunnilla. Toimitamme öljyt sekä yksityisille että yritysasiakkaille nopeasti ja siististi tilauksen yhteydessä vahvistetulla hinnalla.

Kesä- ja talvilaatu polttoöljyn tilaus

Lämmitysöljyjä on saatavilla sekä kesä- että talvilaatuja. Kesälaatu on yleisesti hieman edullisempaa kuin talvilaatuinen lämmitysöljy. Hintaero johtuu siitä, että talvilaatuun on laitettu lisäaineita, jotta se kestäisi Pohjolan kylmät olosuhteet talvella. Kesälaatua voit käyttää ympäri vuoden, jos öljysäiliö on lämpimässä sisällä tai maan alla noin metrin syvyydessä.

Miten polttoöljyn hinta määräytyy?

Hinnat perustuvat aina tilaushetken markkinahintaan, sekä kuljetuskustannuksiin eri paikkakunnille. Mikäli tarvitset maksuaikaa, sekin onnistuu pienellä hinnalla.

Tilaamasi polttoöljyn hinta määräytyy sekä raaka-aineen markkinahinnan että asuinpaikkakuntasi mukaan. Vaikka myymämme polttoöljyn hinta on kaikille asiakkaillemme aina sama, vaihtelevat öljyn kuljettamisesta aiheutuvat rahtikustannukset paikkakuntakohtaisesti. Rahtikustannukset lisätään aina öljyn litrahinnan päälle, jolloin saadaan kokonaishinta rahtikuluineen. Tällainen järjestely on ollut käytössä jo vuosia ja se on hyväksi todettu.

Lämmitysöljyn tilaus netistä kannattaaVertaa polttoöljyn hinta ja tilaa kotiin

 

Milloin polttoöljyn tilaus kannattaa tehdä?

Polttoöljyn ja lämpö-öljyn hinnalla tarkoitetaan aina kevyen polttoöljyn hintaa, joka vaihtelee melkein päivittäin markkinahintojen perusteella. Markkinahinnassa tapahtuvien vaihtelujen vuoksi kannattaakin seurata öljyn hintakehitystä sivustomme lämmitysöljyn hintavertailun avulla. Halvimmillaan lämmitysöljyn hinta on useimmiten silloin, kun sen kulutus on vähäisintä, eli kesällä. Talvella tilaaminen on usein kalliimpaa. Kannattaakin miettiä lämmitysöljyn tilaamista hyvissä ajoin ennen talvikauden alkamista, mikäli haluat säästää rahaa ja hoitaa lämmityksen mahdollisimman edullisesti.

Kotimaan Lämpö Oy:n kautta tilattuna polttoöljyn hinta on aina kilpailukykyinen ja silti ympäristöteko. Istutamme havupuun jokaisesta lämmitysöljytilauksesta. Oikeastaan sinä istutat havupuun, kun teet tilauksen!

Kuinka öljylämmitys toimii?

Öljylämmitysjärjestelmä on yleensä suljettu vesikiertoinen järjestelmä, jossa on erillinen lämminkäyttövesisäiliö. Suljetulla vesikiertoisella järjestelmällä tarkoitetaan sitä, että samaa vettä kierrätetään lämmityspatereissa ja lattialämmitysputkistossa. Vesi lämmitetään isommassa säiliössä söljyä polttamalla. Samalla lämmitetään myös lämmin käyttövesi toisessa säiliössä.

Öljylämmitys on kustannustehokas lämmitysmuoto, varsinkin kun pakkasta on yli 10 astetta. Tämä perustuu siihen että öljypolttimen teho on suuri, 25-50 kW ja hyötysuhde 90-95%. Toiseksi öljypolttimen kulutus on aika vähäistä riippuen tietysti mihin lämpötilaan termostaatti on säädetty. Lämmitysöljyn kulutus vaihtelee siksi 1-3 l /h. Normaaliolosuhteissa kiertovettä lämmitetään noin 50-70 asteiseksi. Lämmintä käyttövettä lämmitetään yleensä n. 50-65 asteiseksi.

Säästä kustannuksissa ja tee samalla ekoteko. Vertaa hinta ja tilaa polttööljy netistä jo tänään.