Mihin aikaan vuodesta lämmitysöljy kannattaa tilata?

Varaudu kylmään kauteen ajoissa, ettei se yllätä sinua. Tilaa siis hyvissä ajoin polttoöljy kotiisi.

Ajankohdalla ei ole merkitystä, koska toimitamme lämpö-öljyn aina mahdollisimman nopeasti perille.

Öljysäiliö

Lämmitysöljyä on sekä kesä- että talvilaatua. Tiedätkö kumpaa laatua juuri sinun tulisi tilata? Mikäli polttoöljysäiliösi on eristettynä maan alla yli metrin syvyydessä tai se on lämpimässä sisätilassa, voit tilata aina kesälaatua. Talvilaatua käytetään, jos ympäristön lämpötila on pienempi kuin -5 astetta. Eli tärkeintä on, että tiedät öljysäiliösi olevan tarpeeksi lämpimässä, jolloin voit käyttää pelkästään kesälaatua. Tarkista täyttöliittymäsi.

On kuitenkin aivan sama tilaatko lämmitysöljyä keväällä, kesällä, syksyllä tai talvella. Kaikkia lämmitysöljylaatuja saa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lämmitysöljyn laadut

Lämmitysöljyn kesälaatu on lähes poikkeuksetta halvinta, joten useimmat asiakkaamme käyttävät juuri sitä kodin lämmitykseen. Talvilaatuihin on saatu pakkaskestävyyttä lisäaineilla ja se on siksi hieman kalliimpaa kuin kesälaatu. Lisäaineilla saadaan myös muita ominaisuuksia lämmitysöljyihin, kuten Teboil Activ -lämmitysöljyyn. Teboil Activ -lämmitysöljyyn on lisätty palamista edistäviä ainesosia, jotta palaminen tuo enemmän lämpöä ja palaa puhtaammin kuin esimerkiksi Teboilin kesälaatu.

Teboil Activ -lämmitysöljy lisää lämmitystehoa ja pitää lisäksi öljypolttimesi pidempään puhtaana. Tästä etuna on puhtaampi öljypoltin ja enemmän lämpöä vähemmillä litroilla. Teboil Activ on siksi hieman kalliimpaa kuin Teboilin muut lämmitysöljyt.
Teboil Activ -lämmitysöljy tuottaa tasaisen lämmön, kuten Teboil lämmitysöljykin. Tuotteiden lämpöarvot ovat korkeat, varsinkin Teboil Activin, jonka jokaisesta öljylitrasta irtoaa enemmän energiaa sekä lämmitykseen että lämpimän käyttöveden tuotantoon. Teboilin kevytpolttoöljyt myös palavat puhtaasti, mikä vähentää lämmityslaitteiston huollon tarvetta. Teboilin lämmitysöljyjen ansiosta kodin sisäilma on sekä terveellinen että miellyttävä.

You might be interested:  Lämmitysöljyn/polttoöljyn hinta

Lisäaineet

Kevyt polttoöljy tarvitsee lisäaineita kestääkseen varastointia ja kylmää paremmin. Lämmitysöljyissä on lisäaineistus, joka varastoinnissa säilyttää öljyn korkealaatuisena ja suojaa öljysäiliötä korroosiolta. Lisäaineilla lämmitysöljy saadaan myös kestämään Pohjolan kylmät olosuhteet. Tämä koskee siis niitä säiliöitä, joita pidetään kylmässä ympäristössä.

Hybridilämmitys

Hybridilämmitys tarjoaa mahdollisuuden vuodenaikalämmitykseen. Lämmitysöljy lämmittää kylmimpinä kuukausina, uusiutuvaa energiaa voi hyödyntää muulloin. Hybridijärjestelmissä uutuutena on esimerkiksi öljylämmityksen ja lämpöpumpputekniikan yhdistäminen: kondenssikattila-aurinkolämpöyhdistelmiä sekä ilma-vesilämpöpumppuja, joihin on integroitu öljykattila polttimineen. Modulaarisia polttimia voidaan ajaa koko ajan todellisen tarpeen teholla päällä-pois -systeemin sijaan. Kannattaa aina miettiä kokonaisuutta kodin lämmityksessä ja tehdä omat ratkaisut sen perusteella.

Kattavat jakeluverkostot varmistavat luotettavat öljytoimitukset kaikkialle Suomeen. Voit tilata lämmitysöljyn kätevästi netistä ja saat sen toimitettuna suoraan kotiisi. Hintavertailumme avulla voit myös tilata öljyn edullisimpaan hintaan.

Miksi tilaisit lämmitysöljysi juuri Kotimaan Lämpö Oy:ltä?

Tilaatpa lämmitysöljysi mihin aikaan vuodesta tahansa, Kotimaan lämpö Oy istuttaa jokaisesta tilauksesta havupuun. Puut tullaan istuttamaan keväisin istutusaikaan, vaikka olisit tilannut lämmitysöljyn milloin tahansa. Tee EKOTEKO ja ole mukana ilmastotalkoissa. Kaikkien panos on tärkeä. EKOTEKOA tekemässä myös Teboil ja SEO.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *