Lämmitysöljyt nopeasti ja edullisesti kotiisi!
Muita kysymyksiä ja vastauksia

Lämmitysöljyn ja polttoöljyn hintavertailu

Polttoöljyn tilaaminen kauttamme on helppoa ja ekologista! Tee lämmitysöljyn ja polttoöljyn hintavertailu suoraan sivustollamme ja tilaa itsellesi sopivin vaihtoehto.

Näin teet vertaat öljyn hinnan ja tilaat tuotteen kotiisi toimitettuna:

  1. Voit verrata Teboilin ja SEOn lämmitysöljyjen hintoja suoraan sivustollamme. Vertailu onnistuu nopeasti ja helposti.
  2. Valitse aluksi polttoöljyn laaduksi kesä- tai talvilaatu, ja lisää sen jälkeen litramäärä (vähintään 1000 litraa) sekä postinumerosi. Näet eri toimijoiden hintatarjoukset välittömästi. Huom! Jos lämmitysöljysäiliö on sijoitettu lämpimään tilaan tai se on eristettynä maahan, voit käyttää aina kesälaatua.
  3. Kun olet saanut vertailutulokset, valitse niistä itsellesi sopivin ja paina “Tilaa”.
  4. Täytä toimitustiedot ja muut lisätiedot lomakkeeseen.
  5. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
  6. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen mahdollisimman pian.
  7. Öljy-yhtiö laskuttaa tilauksesi (Teboil tai SEO)

Vertaa lämmitysöljyn hinta tästä!


Tee EKOTEKO tilaamalla lämmitysöljyt meiltä! Istutamme jokaisesta lämmitysöljytilauksesta havupuun, jotta voimme omalta osaltamme edistää Suomen hiilineutraaliustavoitteita. Osallistu sinäkin ilmastotalkoisiin ja tee tilaus meidän kauttamme! EKOTEKOA tekemässä myös Teboil ja SEO.
EKOTEKO-merkki, Kotimaan Lämpö Oy istuttaa havupuun joka lämmitysöljy tilauksesta.


Tarjoajat ja hinta

Voit tehdä sivuillamme vertailun kahden toimijan, SEOn ja Teboilin, välillä. Hinnat vaihtelevat jopa päivittäin, joten hintavertailu auttaa löytämään halvimman toimittajan juuri sillä hetkellä. Riittää, että syötät laskuriin öljyn laadun, postinumeron ja litramäärän, niin näet heti tarjolla olevat hintavaihtoehdot.

Olemme tehneet polttoöljyn tilaamisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten voit tehdä hintavertailun ja tilauksen kokonaan sähköisesti, muutamalla napin painalluksella.


Lämmitysöljyn ja polttoöljyn toimitus: ajat ja paikat

Pyrimme pitämään toimitusajat mahdollisimman lyhyinä, joten saat lämmitysöljyn nopeasti ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Teboilin öljyn toimitusaika on 5 päivää ja SEO:n 7 päivää. Toimitamme lämmitysöljyä kaikkialle Suomeen.

Toisinaan öljytilauksen tarve on akuutti, ja näitä tilanteita varten voimme nopeuttaa toimitusta. Nopea lämmitysöljyn hintavertailu ja tilaaminen auttavat myös akuutissa hädässä, koska saat polttoöljyn tilattua nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

TILAA LÄMMITYSÖLJY TÄSTÄ

Lue lisää kysymyksiä ja vastauksia