Lämmitysöljyn/polttoöljyn hinta

Polttoöljyn tilaaminen kauttamme on helppoa ja ekologista! 

Näin teet vertaat öljyn hinnan ja tilaat tuotteen kotiisi toimitettuna:

  1. SEOn lämmitysöljyjen hinnat suoraan sivustollamme.
  2. Valitse aluksi polttoöljyn laaduksi kesä- tai talvilaatu, ja lisää sen jälkeen litramäärä (vähintään 1000 litraa) sekä postinumerosi. Näet eri toimijoiden hintatarjoukset välittömästi. Huom! Jos lämmitysöljysäiliö on sijoitettu lämpimään tilaan tai se on eristettynä maahan, voit käyttää aina kesälaatua.
  3. Kun olet saanut hinnan, paina “Tilaa”.
  4. Täytä toimitustiedot ja muut lisätiedot lomakkeeseen.
  5. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
  6. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen mahdollisimman pian.
  7. Öljy-yhtiö laskuttaa tilauksesi (SEO)

Tee EKOTEKO tilaamalla lämmitysöljyt meiltä! Istutamme jokaisesta lämmitysöljytilauksesta havupuun, jotta voimme omalta osaltamme edistää Suomen hiilineutraaliustavoitteita. Osallistu sinäkin ilmastotalkoisiin ja tee tilaus meidän kauttamme! EKOTEKOA tekemässä myös SEO.

SEO:n lämmitysöljyn hinta

Lämmiktysöljyn hinnat vaihtelevat jopa päivittäin, syötä laskuriin öljyn laatu, postinumeron ja litramäärän, niin näet heti tarjolla olevat hintavaihtoehdot.

Olemme tehneet polttoöljyn tilaamisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten voit tehdä tilauksen kokonaan sähköisesti, muutamalla napin painalluksella.

Lämmitysöljyn ja polttoöljyn toimitus: ajat ja paikat

Pyrimme pitämään toimitusajat mahdollisimman lyhyinä, joten saat lämmitysöljyn nopeasti ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. SEO:n lämmitysöljyn toimitusaika on 7 päivää. Toimitamme lämmitysöljyä kaikkialle Suomeen.

Toisinaan öljytilauksen tarve on akuutti, ja näitä tilanteita varten voimme nopeuttaa toimitusta. Nopea lämmitysöljyn hintavertailu ja tilaaminen auttavat myös akuutissa hädässä, koska saat polttoöljyn tilattua nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *